Tauivi faʻatasi ma le SARS-COV-2

Tauivi fa'atasi le SARS-COV-2 (2)

Tauivi faʻatasi ma le SARS-COV-2

I le amataga o le 2020, na solia ai e se tagata e leʻi valaʻaulia le manuia o le Tausaga Fou e puʻe ulutala i le lalolagi atoa - SARS-COV-2.

O le Sars-cov-2 ma isi coronavirus e tutusa le auala e faʻasalalau ai, aemaise lava ile manava ma faʻafesoʻotaʻi.O fa'ailoga masani o fa'ama'i i tagata o le fiva, tale, ma le faigata ona manava

Tauivi fa'atasi ile SARS-COV-2 (3)

Afai na'o le fiva, tale, pe tatau ona a'afia ile SARS- COV-2

Leai, ona o le tele o faʻamaʻi e mafua mai i le siama o le osofaʻiga i le tino o le tagata, o le a tali atu le tino o le tino, ma le fiva, mafatua, tale o le tino puipuia lea o le tino i galuega i fafo, o loʻo i ai nei faʻamaoniga e le mafai ona pisia i le SARS. - COV - 2, e mafai ona e faʻaogaina lepusa su'ega vave o le SARS - COV - 2lena su'esu'ega muamua pe a'afia ile SARS - COV - 2, ona vave loa lea ona fa'amalolo.

Tauivi fa'atasi ile SARS-COV-2 (4)

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai ile falemaʻi i Saina, pe a maeʻa faʻamaʻi tagata i le coronavirus fou, e mafai ona iloa muamua ile pulmonary lavage.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faʻamaʻi, o le vaega pito i lalo o le manava, o le pito i luga o le manava, le nasopharynx ma isi vaega o le a faʻasolosolo faʻasolosolo, ona iloa ai lea o le siama i totonu o le toto.Ona o le le mautonu o nofoaga sampling virus ma le i ai o super carriers, o le taua o le falemaʻi o le suʻesuʻega fou o le pale antibody ua sili ona taua!O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i falemaʻi e tolu i Saina ua faʻaalia ai, i tulaga faʻafomaʻi o loʻo i ai nei, o le saʻo o suʻega antibody e sili atu i le 30 pasene maualuga atu nai lo suʻega antigen.

Tauivi fa'atasi le SARS-COV-2 (5)

O leSARS- COV-2 pusa su'ega vaveo le a taʻalo vave / lelei / faigofie e faʻagaoioia ma isi uiga, talafeagai mo le vaega muamua o faʻamaʻi e fai le suʻesuʻega vave, e aloese mai le faʻatali mo le umi o suʻesuʻega PCR, ae ia aloese foi mai le faigata o le aerosol pollution e faigofie ona aliali mai i totonu. PCR mulimuli ane.

Tauivi fa'atasi ile SARS-COV-2 (1)

Taʻitaʻia e le polofesa Zhu Chenggang o le iunivesite Zhejiang, o le poloketi na faʻamaeʻaina faʻatasi e le inisitituti o microbiology o le aʻoga Saina o le faasaienisi ma Hangzhou Antigen tekinolosi co., LTD.O la matou 'au e aofia ai se vaega o tagata atamamai sinia i le vave fa'ata'ita'iga fanua, i le tali atu i le fa'aputuina fa'aputu lava fa'aagaaga fa'atekinisi, i le 2008 o le "melamine" mea na tupu, "clenbuterol fa'alavelave" i le 2011 o lo'o i ai le fuainumera o la matou 'au, fa'apea fo'i i lenei lua. tausaga o le afaina o le fiva puaa Aferika i se osofaʻiga vave, ona o le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi faʻamaʻi Aferika ua faia sao tatau.

Matou te talitonu e mafai foi ona matou saofagā i le soifua maloloina o le lalolagi.


Taimi meli: Feb-27-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou